Po stopách Hundertwassera

Hundertwasserov dom, Viedeň Donauturm, Viedeň Viedeň, centrum Ruže, Baden bei Wien Budova parlamentu, Viedeň Viedeň Viedeň, centrum Ruže, Baden bei Wien
Destinácia: Rakúsko, Viedeň, Viedeň (Wien)
Kód zájazdu: 1283430
Cena od: 35 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

04.08.2024 1 deň First Minute 35 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Perex:
Návšteva veže Danube Tower (Donauturm) - najvyššej stavby v Rakúsku. Z vyhliadkovej 360 stupňovej rotujúcej presklenej terasy je nádherný výhľad na historické centrum Viedne. Nasleduje prehliadka historického centra zavŕšená návštevou zachovaného bytu W. A. Mozarta, Hundertwasserovo múzeum a slávny dom tohto mimoriadneho umelca.

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy cca o 08:00 h). Po príchode do Viedne začneme návštevou veže Donauturm – jedného z poznávacích znamení Viedne (252 m) a najvyššej stavby v Rakúsku. Z vyhliadkovej plošiny veže je nádherný výhľad na historické centrumViedne, ako aj okolie mesta. Nasleduje pešia prehliadka historického centra so sprievodcom, ktorú ukončíme pred Mozartovým bytom na ulici Domgasseč. 5 – súčasť múzea „Mozarthaus Wien“. Počas prehliadky sa oboznámime s detailami pôsobenia skladateľa vo Viedni a v jedinom zachovanom Mozartovom viedenskom byte nahliadneme do intímnej sféry hudobníka a jeho rodiny. Ďalšou zastávkou bude Hundertwasserovo múzeum v Kunsthaus Wien, kde sa bližšie oboznámime s dielom a životom tohto mimoriadneho umelca. Program ukončíme pri Hundertwasserovom dome – najnavštevovanejšej viedenskej pozoruhodnosti so zvlnenými líniami a strechou so stromami a trávnikom. Návrat na Slovensko o cca 19:30 h.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Doprava:
Autokar.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom, sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Vstupy, cestovné poistenie.
Doplatky: za miesto v prednej polovici autokaru.

Viedeň (Wien)

Zavoláme Vám

Nemáte chuť vypĺňať formulár alebo sa potrebujete poradiť? Radi Vám zavoláme!

Meno:
Telefón:

Kontaktujte nás

Želáte si vypracovať ponuku práve pre Vás, alebo pravidelne zasielať aktuálne ponuky? Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »