Eutychia

Apartmány Eutychia - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia -záhrada- autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia - recepcia - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia - izba - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia - izba - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia - izba - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia - izba - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia - kuchynka - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia - kúpelka - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Apartmány Eutychia - kúpelka - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-námestie-kostol-autobusová doprava Paralia-centrum-autobusová doprava Paralia-centrum-autobusová doprava Apartmány Eutychia - pláž - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-pláž-autobusová doprava CK Paralia-pláž-autobusová doprava Paralia-pláž-autobusová doprava Parala-pláž-autobusová doprava Paralia-pláž-autobusová doprava CK Paralia-mólo-autobusová doprava Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra) Paralia-panoráma - autobusová doprava  (Paralia - Olympská riviéra)
Destinácia: Grécko, Pieria (Olympská riviéra), Paralia
Kód zájazdu: 1269132
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Eutychia

TV nákupná pasáž chladnička,minibar lekáreň lekárska služba bicykle diskotéka jazda na koni volejbal parkovisko detská postieľka detské ihrisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 100 m
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Rýchly popis:

Príjemný apartmánový dom s dobrou polohou, vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi.


Poloha:
100 m od pláže i centra mesta a 150 m od Glarosu.

Ubytovanie:
štúdiá pre 2-3 osoby pozostávajú z jednej miestnosti s jedným dvojlôžkom a jedným samostatným lôžkom, prípadne z dvoch alebo troch samostatných lôžok. Štúdiá pre 4 osoby pozostávajú z dvoch samostatných lôžok, prípadne jedného dvojlôžka a jedného zúženého dvojlôžka (vhodné pre jedného dospelého a jedno dieťa do 6 rokov). K vybaveniu štúdií patrí čiastočne oddelený kuchynský kútik (kuchynská linka, chladnička, elektrický varič, základný riad), TV, sprcha a WC. Všetky štúdiá majú balkón. Klimatizácia vo všetkých izbách – za poplatok 5 EUR na mieste. WI-fi pripojenie v celom objekte zdarma. V apartmánovom dome je k dispozícii výťah.

Stravovanie:
bez stravy, možnosť dokúpenia večerí alebo polpenzie v blízkej reštaurácii hotela Poseidon.

Pláž:
široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo konzumné v plážových baroch.

Doprava:
autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:
9, resp. 12x ubytovanie, záverečné upratovanie, posteľná bielizeň, služby delegáta. 

V cene nie je zahrnuté:

Ostatné doplatky : autobusová doprava  LUX BUS 180 EUR, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 110 EUR, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 35 EUR/osoba, príplatok za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 50 EUR/osoba. Povinné príplatky: pobytová taxa od 2 rokov 20 EUR/osoba/pobyt na 9 nocí, resp.25 EUR/osoba/pobyt na 12 nocí. Ostatné doplatky: 9x večere 110 EUR/osoba, resp. 12x večere 145 EUR/osoba, 9x polpenzia 175 EUR/osoba, resp. 12x polpenzia 235 EUR/osoba, poplatok za klimatizáciu 5 EUR/izba/noc. Odporúčaný doplatok:   komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň, poistenie asistenčných služieb k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň.  Nástupné miesta: BA, KE - bez poplatku, PO - 7 EUR, NR, TT - 10 EUR,  NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM, RK,LM 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT, PU - 25 EUR, PP, MI, HE, VT- 18 EUR.   


Typ stravy:

bez stravy


Informácie o krajine a stredisku:

OLYMPSKÁ RIVIÉRA

Rozprestiera sa južne od mesta Thessaloniki, patrí medzi najvyhľadávanejšie oblasti Grécka, hlavne kraj Pieria. Dominantou krajiny je pyšný masív Olympu. Môžete tu obdivovať množstvo historických klenotov gréckej kultúry. Príjemná stredomorská klíma a atraktívnosť prostredia vytvárajú takmer ideálne predpoklady na strávenie nezabudnuteľnej dovolenky. Trasa autobusových zájazdov vedie cez Maďarsko, Srbsko a Macedónsko do Grécka.


KATERINI PARALIA 

Vo vzdialenosti 7 km od hlavného mesta Olympskej riviéry - Katerini a približne 60 km od známych Thessaloník sa nachádza prímorské letovisko Paralia s prekrásnym výhľadom na pohorie Olymp. Kedysi bola rybárskou dedinkou, ktorá sa v posledných rokoch premenila na jedno z najkrajších gréckych turistických stredísk. V Paralii nájdete takmer všetko, čo hľadáte. Pozdĺž zlatistých piesočnatých pláží sa nachádzajú desiatky reštaurácií, vinární, diskoték, kde nočný život končí v skorých ranných hodinách. Množstvo barov a taverien láka svojimi typickými špecialitami a chladenými miešanými nápojmi.


Fakultatívne výlety:

Kláštory na Meteorách - výlet do vnútrozemia Grécka, na územie provincie Thessália, kde sa nad malebným mestečkom Kalambaka týčia zvláštne skalné útvary.  Na ich vrcholkoch sa s príchodom kresťanstva začali úsádzať mnísi-askéti a postupne tu v období 14.-16. storočia vyrástli zaujímavé stavby kláštorov a kostolíkov. Z pôvodných 24 kláštorov sa dodnes zachovalo len 6, ale tie sú aj v súčasnosti obývané a funkčné. V rámci výletu sa koná aj zastávka v ikonografickej dielničke, kde sa návštevníci môžu bližšie oboznámiť s technikou ikonografie. Jedná sa o celodenný výlet, návrat cca o 18.00 hod. Info o cenách u delegáta.         
Výlet na pohorie Olympu - v rámci tohto výletu môžete bližšie spoznať toto mýtické pohorie, dozviete sa veľa nie len z gréckej mytológie ale aj o geografii a histórii tohto územia. V rámci výletu absolvujete prechádzku jedným z najkrajších kaňonov pohoria, pokochať sa môžete prekrásnou vyhliadkou a zároveň sa budete mať možnosť oboznámiť s architektúrou minulých storočí, kedy vznikali na Olympe malebné dedinky. Návrat z výletu v popoludňajších hodinách. Info o cenách u delegáta.         
Plavba loďou na ostrov Skiathos - jedná sa o jeden z ostrovov známeho súostrovia Severné Sporady. Autobusom sa preveziete do malého rybárskeho prístavu (cca 2 hodiny), kde sa nalodíte a budete pokračovať plavbou v krásnom zálive Pagassitikos až na otvorené more, kde sa budete plaviť medzi ostrovmi a ostrovčekmi tohto súostrovia. Na Skiathose budete mať k dispozícii cca 2 hodiny voľného času v mestečku, ktoré sa vyznačuje typickou ostrovnou architektúrou, biele domčeky s modrými okenicami, úzke uličky, prejsť sa môžete až ku kostolíku, odkiaľ sa Vám naskytne nádherný výhľad na okolité ostrovy a krajinu. Neskôr nasleduje asi polhodinová plavba k jednej z najkrajších pláží ostrova - Kukunaries, kde môžete stráviť čas kúpaním, alebo prechádzkou k jazeru.

Hlavné mesto Atény - náročnejší zájazd, nakoľko sú Athény vzdialené cca 450 km, odchod väčšinou v nočných hodinách. Prehliadka Akropoly, múzea, prechádzka starou časťou mesta Plaka, výmena stráží pred Parlamentom, Panathenajský štadión (miesto dejiska prvých novodobých Olympijských hier). Návrat z výletu až vo večerných hodinách. Info o cenách u delegáta.        
Grécky večer - príjemný večer s ochutnávkou gréckej gastronómie s folklórnym programom. Info o cenách u delegáta.

V ponuke našej partnerskej CK nájdete aj ponuku ďalších výletov, ako je napríklad Pirátska plavba (organizuje sa podľa počtu účastníkov), zájazd k bahennému jazeru Allikes s liečivými účinkami, návšteva Edessy a Pozaru. Bližšie info o programoch a cenách Vám poskytne delegát. 


Zavoláme Vám

Nemáte chuť vypĺňať formulár alebo sa potrebujete poradiť? Radi Vám zavoláme!

Meno:
Telefón:

Kontaktujte nás

Želáte si vypracovať ponuku práve pre Vás, alebo pravidelne zasielať aktuálne ponuky? Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »